0813 · Претходна Поштенски Број
Следна Поштенски Број · 0815

Поштенски Број 0814 - Nightcliff, Северна Територија

Главен градNightcliff
Локално времесабота 13:43
Временска зонаСтандардно време во Централна Австралија
Координати-12.383° / 130.8517°
Сродно Поштенски Броеви080308100811081208130815

Карта на Поштенски Број 0814

Интерактивна мапа

Неодамнешни земјотреси во близина

Големината 3,0 и поголема
ДатумВремеГолеминаОддалеченостДлабочинаЛокацијаЛинк
11.11.9923:583,951,3 км10.000 мNorthern Territory, Australiausgs.gov
23.7.8913:413,990,4 км10.000 мNorthern Territory, Australiausgs.gov