1341 · Претходна Поштенски Број
Следна Поштенски Број · 1343

Поштенски Број 1342 - Savar, Dhaka Division

Главен градSavar
Телефонски Броеви2
Локално времепонеделник 10:48
Временска зонаСтандардно време во Бангладеш
Координати23.88515044154954° / 90.26772527196023°
Сродно Поштенски Броеви134013411343134413451346

Карта на Поштенски Број 1342

Интерактивна мапа

Позивни броеви

Кодови за процентуална област кои ги користат деловните активности во 1342
 Телефонски Број 18: 33,3 %
 Телефонски Број 17: 25 %
 Телефонски Број 2: 19,4 %
 Телефонски Број 16: 19,4 %
 Телефонски Број 19: 2,8 %

Индустрии

Дистрибуција на деловни активности по индустрија
 Религија: 15,6 %
 Услужување во домашни услови: 15,1 %
 индустрија: 15,1 %
 Локални услуги: 14 %
 Купување: 10,2 %
 Образование: 6,5 %
 Друго: 23,7 %

Неодамнешни земјотреси во близина

Големината 3,0 и поголема
ДатумВремеГолеминаОддалеченостДлабочинаЛокацијаЛинк
25.2.1920:493,721,1 км10.000 м19km E of Mirzapur, Bangladeshusgs.gov
25.7.1702:094,474,3 км10.000 м18km NW of Hajiganj, Bangladeshusgs.gov
21.12.1515:52466,6 км14.160 м2km SSE of Gafargaon, Bangladeshusgs.gov
14.2.1405:104,298,2 км14.430 м22km W of Sirajganj, Bangladeshusgs.gov
17.3.1219:564,524,7 км44.000 мBangladeshusgs.gov
26.8.1117:554,269,4 км10.000 мBangladeshusgs.gov
9.6.1100:344,469,9 км35.000 мBangladeshusgs.gov
10.9.1010:245,165,6 км10.000 мBangladeshusgs.gov
18.11.0815:003,890 км35.000 мTripura, India regionusgs.gov
20.9.0805:004,269,5 км10.000 мBangladeshusgs.gov

Пронајдете историски појави на земјотреси во близина на Поштенски Број 1342

Најраниот датум  Најновиот датум 
 Големината 3,0 и поголема   Големината 4,0 и поголема   Големината 5,0 и поголема 

Градови

Процент на деловни активности по град во 1342
 Chittagong: 62,5 %
 Дака: 25 %
 Savar: 12,5 %