Следна Поштенски Број · 210001

Поштенски Број 210000 - Vitebsk, Витепска област

Главен градVitebsk
Телефонски Броеви21212
СоседстваOktyabr'skij rajon, Pervomajskij rajon
Локално времепонеделник 07:56
Временска зонаСтандардно време во Москва
Координати55.18075703496422° / 30.217118463711994°
Сродно Поштенски Броеви210001210002210007210009210015210020

Карта на Поштенски Број 210000

Интерактивна мапа

Соседства

Дистрибуција на деловни активности по соседство во 210000
 Pervomajskij rajon: 47,1 %
 Oktyabr'skij rajon: 35,3 %
 Витебский: 5,9 %
 Pervomayskiy Rayon: 5,9 %
 Kastryčnicki rajon: 5,9 %

Индустрии

Дистрибуција на деловни активности по индустрија
 Ресторанти: 17,9 %
 Купување: 12,5 %
 Финансиски услуги: 10,7 %
 Професионални услуги: 10,7 %
 Хотели и патување: 8,9 %
 Услужување во домашни услови: 7,1 %
 Автомобилски: 5,4 %
 Храна: 5,4 %
 Религија: 5,4 %
 Образование: 3,6 %
 индустрија: 3,6 %
 Локални услуги: 3,6 %
 Медицински: 3,6 %
 Друго: 1,8 %