00120 · Претходна Поштенски Број

Поштенски Број 00193, Ватикан - Карта и информации

Локално временедела 00:16
Временска зонаСредноевропско летно време
Координати41.903774040196325° / 12.457877826656686°
Сродно Поштенски Броеви00120

Карта на Поштенски Број 00193

Интерактивна мапа

Неодамнешни земјотреси во близина

Големината 3,0 и поголема
ДатумВремеГолеминаОддалеченостДлабочинаЛокацијаЛинк
23.6.1913:433,425,1 км12.600 м1km N of Colonna, Italyusgs.gov
13.7.1102:553,663,7 км7.600 мcentral Italyusgs.gov
10.7.1111:133,226 км2.600 мcentral Italyusgs.gov
11.4.0822:443,716,9 км14.100 мsouthern Italyusgs.gov
24.6.0600:163,177,8 км10.000 мcentral Italyusgs.gov
23.6.0623:353,279,7 км2.600 мcentral Italyusgs.gov
16.5.0614:023,676,9 км10.000 мcentral Italyusgs.gov
22.8.0505:024,848,6 км10.000 мsouthern Italyusgs.gov
25.3.0520:153,456,9 км5.200 мcentral Italyusgs.gov
9.12.0323:203,272,6 км5.000 мcentral Italyusgs.gov

Пронајдете историски појави на земјотреси во близина на Поштенски Број 00193

Најраниот датум  Најновиот датум 
 Големината 3,0 и поголема   Големината 4,0 и поголема   Големината 5,0 и поголема