Поштенски Број 2210

Пробиштип | Македонија

— град во источниот дел на Република Македонија, административен центар на Општина Пробиштип. Познат е како рударски град, бидејќи во неговата близина се наоѓа рудникот за олово и цинк Злетово. Покрај рударството во градот постои и индустриски капацитет за п..    Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Пробиштип
Асоцијативни градови:Марино |  Шталковица
Временска зона:Средноевропско летно сметање на времето
Локално време:Friday 14:18
Географска ширина и должина:41.98108° / 22.17508°
Сродно Поштенски Броеви:210221032202220522072212

Бизнис податоци за 2210

Бизниси во 2210  - Пробиштип

Повеќе
2210 - Пробиштип

Во близина Пробиштип


Види ги сите градови во Општина Пробиштип

Сродно Поштенски Броеви


Македонија Поштенски Броеви