(1) Поштенски Броеви во Fiorina

Временска зонаСредноевропско време
Население889 (Повеќе детали)
Поштенски Број47899

(1) Поштенски Броеви во Fiorina

Поштенски БројГрадНаселениеПовршина
47899Fiorina4.5615,1 km²

Демографска информација Fiorina

Население889

Fiorina

Fiorina is a curacy (it: curazia) located in San Marino. It belongs to the municipality (castello) of Domagnano and it is its most populated parish (curazia).  ︎  Страницата со Википедија Fiorina

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
Borgo MaggioreCastello di Borgo MaggioreСан Марино6.42447893
DomagnanoCastello di DomagnanoСан Марино3.16147895
FaetanoCastello di FaetanoСан Марино1.17747896
Santa MustiolaСан Марино47890