(1) Поштенски Броеви во Gualdicciolo

Временска зонаСредноевропско време
Поштенски Број47892
Бизниси во Gualdicciolo, Castello di Acquaviva24

(1) Поштенски Броеви во Gualdicciolo, Castello di Acquaviva

Поштенски БројГрадНаселениеПовршина
47892Gualdicciolo1.8535 km²

Gualdicciolo

Gualdicciolo is a village (curazia) located in San Marino. It belongs to the municipality (castello) of Acquaviva and is its most populated parish.   ︎  Страницата со Википедија Gualdicciolo

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
DomagnanoCastello di DomagnanoСан Марино3.16147895
FiorinaСан Марино47899
Santa MustiolaСан Марино47890
VerucchioEmilia-RomagnaИталија94447826