(1) Поштенски Броеви во Bhunya

Временска зонаВреме во Свазиленд
Население3.046 (Повеќе детали)
Поштенски БројH116
Телефонски Броеви2452, 2453

(1) Поштенски Броеви во Bhunya, Manzini District

Поштенски БројГрадАдминистративен регионГрадска популација
H116BhunyaManzini District3.046

Демографска информација Bhunya, Manzini District

Население3.046

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
LobambaHhohho DistrictСвазиленд4.5572416H106H107
LuyengoСвазилендM205
MankayaneСвазиленд2538M206
MhlambanyatsiManzini DistrictСвазиленд2.8862467H115