(1) Поштенски Броеви во Hlatikulu

Временска зонаВреме во Свазиленд
Население2.748 (Повеќе детали)
Поштенски БројS401

(1) Поштенски Броеви во Hlatikulu, Shiselweni District

Поштенски БројГрадАдминистративен регионГрадска популација
S401HlatikuluShiselweni District2.748

Демографска информација Hlatikulu, Shiselweni District

Население2.748

Hlatikulu

Hlatikulu (English translation: Big forest) is a town located in the Shiselweni district of southern Swaziland.   ︎  Страницата со Википедија Hlatikulu

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
GegeShiselweni DistrictСвазилендS413
MahambaСвазиленд2237S406
MhlosheniСвазилендS408
NhlanganoСвазиленд2207S400