(1) Поштенски Броеви во Hluti

Временска зонаВреме во Свазиленд
Население6.763 (Повеќе детали)
Поштенски БројS409

(1) Поштенски Броеви во Hluti, Shiselweni District

Поштенски БројГрадАдминистративен регионГрадска популација
S409HlutiShiselweni District6.763

Демографска информација Hluti, Shiselweni District

Население6.763

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
MalomaСвазилендS403
MhlosheniСвазилендS408
NsokoСвазиленд1.1752303L313
PongolaКвазулу-НаталЈужна Африка3170