(1) Поштенски Броеви во Sidvokodvo

Временска зонаВреме во Свазиленд
Население1.746 (Повеќе детали)
Поштенски БројM216

(1) Поштенски Броеви во Sidvokodvo

Поштенски БројГрадАдминистративен регионГрадска популација
M216Sidvokodvo1.746

Демографска информација Sidvokodvo

Население1.746

Sidvokodvo

Sidvokodvo is a town in central Swaziland, situated south of Manzini. For a tourist, it is of very little appeal. It used to host Swaziland Railway's steam shed, but steam traction has long been abandoned in Swaziland. The station area is now complet..  ︎  Страницата со Википедија Sidvokodvo

Блиски градови

Интерактивна мапа
ГрадАдминистративен регионДржава или РегионГрадска популацијаПоштенски Броеви
KwaluseniManzini DistrictСвазиленд3.395M201
LuyengoСвазилендM205
MalkernsManzini DistrictСвазиленд9.7242528M204
MatsaphaСвазиленд25172518M202