(8) Поштенски Броеви во Свалбард и Жан Мејен

Погледнете список на Поштенски Броеви во Свалбард и Жан Мејен
Временска зонаСредноевропско време
Население2.550
Поштенски Броеви8099, 9170, 9171 (5 повеќе)
Бизниси во Свалбард и Жан Мејен230
Градови5

(8) Поштенски Броеви во Свалбард и Жан Мејен

Поштенски БројГрадГрадска популација
8099Jan Mayen
9170Лонгјир2.060
9171Лонгјир2.060
9173Ny-Ålesund35
9174
9175Sveagruva300
9176
9178Barentsburg576