Временска зонаСредноевропско време
Површина65 км²
Население8.074
Густина на население124,2 / km²
Поштенски Броеви2212, 2213, 2215
Бизниси во Občina Šentilj503
Градови4

Интерактивна мапа

(3) Поштенски Броеви во Občina Šentilj

Поштенски БројГрадНаселениеПовршина
2212Šentilj v Slov. Goricah2.62719,3 км²
2213Zgornja Velka1.80625,1 км²
2215Ceršak1.78913,4 км²

Občina Šentilj

The Municipality of Šentilj (Slovene: Občina Šentilj) is a municipality in Slovenia. The seat of the municipality is the town of Šentilj v Slovenskih Goricah (German: St. Egidi in Windischbüheln). This town was an Austria-Slovenia border crossing che..  ︎  Страницата со Википедија Občina Šentilj