Поштенски Број 20002, Соединети Американски Држави - Мапа

Вашингтон

Детални информации
Асоцијативни градови:Вашингтон |  Trinidad
20002 Површина:5,3 квадратни милји
Соседства:Capitol Hill, Carver / Langston, Eckington, H Street Corridor, Kingman Park, Near Northeast, NoMa, Northeast, Northeast Washington
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Friday 07:02
Географска ширина и должина:38.9051270834603° / -76.984339960437°
Телефонски Броеви202301703
Сродно Поштенски Броеви:200012000320004200052000620007

Бизнис податоци за 20002

Бизниси во 20002  - Вашингтон

Повеќе
20002 - Вашингтон

Статистички податоци и демофрафија за 20002

Население:49.333Домаќинства во 20002:25.006
Луѓе според домаќинство:2,25Просечна вредност на домови:$123.000
Приход по домаќинство:$35.313Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/20002/

Во близина Вашингтон

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе