Поштенски Број 20004, Соединети Американски Држави - Мапа

Вашингтон

Детални информации
Асоцијативни градови:Вашингтон
20004 Површина:0,3 квадратни милји
Соседства:Downtown-Penn Quarter-Chinatown, Mount Vernon Square, Northwest Washington, Penn Quarter
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Monday 09:06
Географска ширина и должина:38.8948493882078° / -77.0286094679944°
Телефонски Броеви202301703
Сродно Поштенски Броеви:200012000220003200052000620007

Бизнис податоци за 20004

Бизниси во 20004  - Вашингтон

Повеќе
20004 - Вашингтон

Статистички податоци и демофрафија за 20004

Население:901Домаќинства во 20004:888
Луѓе според домаќинство:1,3Просечна вредност на домови:$137.500
Приход по домаќинство:$66.771Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/20004/

Во близина Вашингтон

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе