Поштенски Број 20722, Соединети Американски Држави - Мапа

Brentwood

Brentwood is a town in Prince George's County, Maryland, United States. The population was 3,046 at the 2010 census. Brentwood is less than 1-mile (1.6 km) away from Washington, D.C. The municipality of Brentwood is located just outside the northeast..    Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Brentwood
Асоцијативни градови:Colmar Manor
20722 Површина:1,5 квадратни милји
Соседства:Colmar Manor, Hyattsville
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Monday 10:20
Географска ширина и должина:38.9351160149498° / -76.9494311515212°
Телефонски Броеви240301
Сродно Поштенски Броеви:207202072120723207242072520726

Бизнис податоци за 20722

Бизниси во 20722  - Brentwood

Повеќе
20722 - Brentwood

Статистички податоци и демофрафија за 20722

Население:5.400Домаќинства во 20722:1.959
Луѓе според домаќинство:2,99Просечна вредност на домови:$106.700
Приход по домаќинство:$44.928Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/20722/

Во близина Brentwood


Види ги сите градови во Мериленд

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе