Поштенски Број 22211, Соединети Американски Држави - Мапа

Вирџинија

Детални информации
Асоцијативни градови:Arlington
22211 Површина:1,7 квадратни милји
Соседства:Fort Myer
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Monday 09:28
Географска ширина и должина:38.8801907909401° / -77.0706449498408°
Телефонски Броеви202571703
Сродно Поштенски Броеви:222102221222213222142221522216

Бизнис податоци за 22211

Бизниси во 22211  - Вирџинија

Повеќе
22211 - Вирџинија

Статистички податоци и демофрафија за 22211

Население:1.293Домаќинства во 22211:191
Луѓе според домаќинство:2,93Просечна вредност на домови:$225.000
Приход по домаќинство:$52.292Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/22211/

Во близина Вирџинија

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе