Поштенски Број 22211, Соединети Американски Држави - Мапа

Fort Myer Heights

Детални информации
Град:Fort Myer Heights
22211 Површина:1,7 квадратни милји
Соседства:Fort Myer
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Thursday 04:22
Географска ширина и должина:38.87° / -77.07°
Телефонски Броеви571703
Сродно Поштенски Броеви:222102221222213222142221522216

Бизнис податоци за 22211

Бизниси во 22211  - Fort Myer Heights

Повеќе
22211 - Fort Myer Heights

Статистички податоци и демофрафија за 22211

Население:1.293Домаќинства во 22211:191
Луѓе според домаќинство:2,93Просечна вредност на домови:$225.000
Приход по домаќинство:$52.292Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/22211/

Во близина Fort Myer Heights


Види ги сите градови во Вирџинија

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе