Поштенски Број 22219, Соединети Американски Држави - Мапа

Arlington

Westover is a neighborhood in Arlington, Virginia on the National Register of Historic Places centered on Washington Boulevard between North McKinley Road and North Longfellow Street. A true model of mid-century Urbanism, Westover remains a pedestria..    Wikipedia.org
Детални информации
Главен град:Arlington
Асоцијативни градови:Rosslyn |  Fort Myer Heights
Временска зона:Источно летно сметање на времето
Локално време:Monday 09:07
Географска ширина и должина:38.89° / -77.0699999000001°
Телефонски Броеви202571703
Сродно Поштенски Броеви:222122221322214222152221622217

Бизнис податоци за 22219

Статистички податоци и демофрафија за 22219

Податоци од попис:unitedstateszipcodes.org/22219/

Во близина Arlington


Види ги сите градови во Вирџинија

Сродно Поштенски Броеви


Соединети Американски Држави Поштенски Броеви

Поштенски Броеви според административен регион

Ајдахо
Ајова
Алабама
Алјаска
Аризона
Види повеќе