(27.013) Поштенски Броеви во Украина

Погледнете список на Поштенски Броеви во Украина
Временска зонаИсточноевропско време
Население45,4 милиони
Поштенски Броеви27.013
Градови1.293
Телефонски Броеви659
Бизниси во Украина719.915

(27.013) Поштенски Броеви во Украина

Поштенски БројГрадАдминистративен регионГрадска популација
00000Киев
00012КиевКиев2.797.553
01000КиевКиев2.797.553
01001КиевКиев2.797.553
01004КиевКиев2.797.553
01008КиевКиев2.797.553
01010КиевКиев2.797.553
01011КиевКиев2.797.553
01012КиевКиев2.797.553
01013КиевКиев2.797.553
01014КиевКиев2.797.553
01015КиевКиев2.797.553
01016КиевКиев2.797.553
01018КиевКиев2.797.553
01019КиевКиев2.797.553
01021КиевКиев2.797.553
01023КиевКиев2.797.553
01024КиевКиев2.797.553
01025КиевКиев2.797.553
01029КиевКиев2.797.553
01030КиевКиев2.797.553
01032КиевКиев2.797.553
01033КиевКиев2.797.553
01034КиевКиев2.797.553
01042КиевКиев2.797.553
01043КиевКиев2.797.553
01044КиевКиев2.797.553
01046КиевКиев2.797.553
01051КиевКиев2.797.553
01054КиевКиев2.797.553
01055КиевКиев2.797.553
01103КиевКиев2.797.553
01133КиевКиев2.797.553
01135КиевКиев2.797.553
01196КиевКиев2.797.553
01220КиевКиев2.797.553
01601КиевКиев2.797.553
01901КиевКиев2.797.553
02000КиевКиев2.797.553
02002КиевКиев2.797.553
02025КиевКиев2.797.553
02034КиевКиев2.797.553
02063КиевКиев2.797.553
02068КиевКиев2.797.553
02081КиевКиев2.797.553
02088КиевКиев2.797.553
02089КиевКиев2.797.553
02090КиевКиев2.797.553
02091КиевКиев2.797.553
02092КиевКиев2.797.553
02093КиевКиев2.797.553
02094КиевКиев2.797.553
02095КиевКиев2.797.553
02096КиевКиев2.797.553
02097КиевКиев2.797.553
02098КиевКиев2.797.553
02099КиевКиев2.797.553
02100КиевКиев2.797.553
02105КиевКиев2.797.553
02121КиевКиев2.797.553
02122КиевКиев2.797.553
02125КиевКиев2.797.553
02132КиевКиев2.797.553
02139КиевКиев2.797.553
02140КиевКиев2.797.553
02147КиевКиев2.797.553
02152КиевКиев2.797.553
02154КиевКиев2.797.553
02156КиевКиев2.797.553
02160КиевКиев2.797.553
02166КиевКиев2.797.553
02167КиевКиев2.797.553
02175КиевКиев2.797.553
02183КиевКиев2.797.553
02192КиевКиев2.797.553
02206КиевКиев2.797.553
02217КиевКиев2.797.553
02218КиевКиев2.797.553
02222КиевКиев2.797.553
02223КиевКиев2.797.553
02225КиевКиев2.797.553
02230КиевКиев2.797.553
02232КиевКиев2.797.553
02660КиевКиев2.797.553
03005КиевКиев2.797.553
03006КиевКиев2.797.553
03020КиевКиев2.797.553
03022КиевКиев2.797.553
03026КиевКиев2.797.553
03027Киев
03028КиевКиев2.797.553
03031КиевКиев2.797.553
03035КиевКиев2.797.553
03036КиевКиев2.797.553
03037КиевКиев2.797.553
03038КиевКиев2.797.553
03039КиевКиев2.797.553
03040КиевКиев2.797.553
03041КиевКиев2.797.553
03045КиевКиев2.797.553
03047КиевКиев2.797.553
03048КиевКиев2.797.553
03049КиевКиев2.797.553
03055КиевКиев2.797.553
03056КиевКиев2.797.553
03057КиевКиев2.797.553
03058КиевКиев2.797.553
03061КиевКиев2.797.553
03062КиевКиев2.797.553
03065КиевКиев2.797.553
03067КиевКиев2.797.553
03069КиевКиев2.797.553
03083КиевКиев2.797.553
03084КиевКиев2.797.553
03087КиевКиев2.797.553
03109КиевКиев2.797.553
03110КиевКиев2.797.553
03113КиевКиев2.797.553
03115КиевКиев2.797.553
03118КиевКиев2.797.553
03124КиевКиев2.797.553
03126КиевКиев2.797.553
03127КиевКиев2.797.553
03129КиевКиев2.797.553
03131КиевКиев2.797.553
03134КиевКиев2.797.553
03138КиевКиев2.797.553
03141КиевКиев2.797.553
03142КиевКиев2.797.553
03143КиевКиев2.797.553
03146КиевКиев2.797.553
03148КиевКиев2.797.553
03150КиевКиев2.797.553
03151КиевКиев2.797.553
03158КиевКиев2.797.553
03162КиевКиев2.797.553
03164КиевКиев2.797.553
03165КиевКиев2.797.553
03168КиевКиев2.797.553
03169КиевКиев2.797.553
03170КиевКиев2.797.553
03179КиевКиев2.797.553
03186КиевКиев2.797.553
03187КиевКиев2.797.553
03189КиевКиев2.797.553
03190КиевКиев2.797.553
03191КиевКиев2.797.553
03194КиевКиев2.797.553
03680КиевКиев2.797.553
04023КиевКиев2.797.553
04050КиевКиев2.797.553
04052КиевКиев2.797.553
04053КиевКиев2.797.553
04060КиевКиев2.797.553
04070КиевКиев2.797.553
04071КиевКиев2.797.553
04072КиевКиев2.797.553
04073КиевКиев2.797.553
04074КиевКиев2.797.553
04075КиевКиев2.797.553
04077КиевКиев2.797.553
04078КиевКиев2.797.553
04080КиевКиев2.797.553
04086КиевКиев2.797.553
04107КиевКиев2.797.553
04108КиевКиев2.797.553
04111КиевКиев2.797.553
04112КиевКиев2.797.553
04114КиевКиев2.797.553
04116КиевКиев2.797.553
04119КиевКиев2.797.553
04123КиевКиев2.797.553
04128КиевКиев2.797.553
04136КиевКиев2.797.553
04176КиевКиев2.797.553
04200КиевКиев2.797.553
04201КиевКиев2.797.553
04205КиевКиев2.797.553
04208КиевКиев2.797.553
04209КиевКиев2.797.553
04210КиевКиев2.797.553
04211КиевКиев2.797.553
04212КиевКиев2.797.553
04213КиевКиев2.797.553
04214КиевКиев2.797.553
04215КиевКиев2.797.553
04655КиевКиев2.797.553
07000КиевКиев2.797.553
07024Киев
07025Киев
07026Киев
07027Киев
07028KrasyatychiКиевска област
07029Киев
07030Житомирска област
07031Полтавска област
07032Житомирска област
07033Житомирска област
07034Житомирска област
07035Житомирска област
07036Ровненска област
07037Житомирска област
07038Житомирска област
07039KalynivkaВиничка област19.315
07040Киев
07041Киев
07042Киев
07043Киев
07044Киев
07045Киев
07046Киев
07050Житомирска област
07051Житомирска област
07052Черниговска област
07053KrasyatychiКиевска област
07054Ровненска област
07055VeresnyaЖитомирска област
07057KrasyatychiКиевска област
07100СлавутичКиевска област25.000
07101СлавутичКиевска област25.000
07103СлавутичКиевска област25.000
07200IvankivКиевска област10.170
07201IvankivКиевска област10.170
07204Житомирска област
07205Киев
07206Киев
07207Киев
07208Киев
07209Киев
07210Киев
07211Киев
07212Черниговска област
07213Черниговска област
07214Киев
07216Ровненска област
07217Киев
07218Черкаска област
07219Киев
07220Киев
07221Hornostaypil’Киевска област
07222Hornostaypil’Киевска област
07223KatyuzhankaКиевска област4.046
07224Киев
07225Киев
07226Киев
07227Киев
07228Киев
07229KatyuzhankaКиевска област4.046
07230Киев
07231Киев
07232Киев
07233Киев
07234Житомирска област
07235Черниговска област
07236Житомирска област
07237Киев
07238NosivkaЧерниговска област15.164
07239Киев
07240Киев
07241Киев
07242Житомирска област
07243Волинска област
07244Ровненска област
07245Киев
07246Житомирска област
07247Киев
07248Житомирска област
07249Киев
07250Киев
07251BystreyevkaЖитомирска област584
07252Киев
07253Киев
07254Киев
07255Киев
07256Киев
07257Киев
07258Киев
07259Киев
07260IvankivКиевска област10.170
07261Киев
07262Киев
07263Киев
07264Ровненска област
07265Киев
07266Житомирска област
07268Киев
07269Житомирска област
07270Киев
07279Киев
07281IvankivКиевска област10.170
07282Киев
07283Киев
07284Киев
07286Киев
07287Киев
07288Черниговска област
07289Киев
07290Киев
07291Киев
07292Киев
07293Hornostaypil’Киевска област
07294Виничка област
07296Киев
07298Киев
07300VyshhorodКиевска област22.080
07301VyshhorodКиевска област22.080
07303NemishayeveКиевска област
07304Киев
07305Киев
07306Hornostaypil’Киевска област
07307Киев
07308NemishayeveКиевска област
07309Виничка област
07310Киев
07311Киев
07312Киев
07313KatyuzhankaКиевска област4.046
07314Киев
07315KatyuzhankaКиевска област4.046
07316Черниговска област
07317Киев
07318Киев
07319Киев
07320Киев
07321Киев
07322Черниговска област
07323Киев
07324Киев
07325Киев
07326Житомирска област
07327Киев
07328Киев
07330DymerКиевска област5.653
07331DymerКиевска област5.653
07332Киев
07333Житомирска област
07334Житомирска област
07335Киев
07336Лавовска област
07337Житомирска област
07338DymerКиевска област5.653
07340Киев
07341Киев
07342Киев
07343Киев
07344Киев
07350Киев
07351Закарпатска област
07352Stari PetrivtsiКиевска област400
07353Киев
07354Novi PetrivtsiКиевска област7.747
07355Киев
07356Киев
07357OzerneЖитомирска област5.646
07358Киев
07359ChervoneЖитомирска област2.880
07360Киев
07361Киев
07362KhotyanivkaКиевска област982
07363KhotyanivkaКиевска област982
07364Киев
07371Киев
07372Киев
07400BrovaryКиевска област88.506
07401BrovaryКиевска област88.506
07402BrovaryКиевска област88.506
07403BrovaryКиевска област88.506
07404BrovaryКиевска област88.506
07407Черкаска област
07408Житомирска област
07409KhotivКиевска област4.569
07410Киев
07411LitkyКиевска област
07412LitkyКиевска област
07413Киев
07414Киев
07415Киев
07416Киев
07417Киев
07418Киев
07419SobolivkaВиничка област3.605
07420KalytaКиевска област
07421SemypolkyКиевска област2.939
07422TrebukhivКиевска област6.207
07423SemypolkyКиевска област2.939
07424Киев
07425Киев
07426Киев
07427Днепропетровска област
07428Киев
07430Житомирска област
07431Киев
07432KalytaКиевска област
07433Киев
07434Киев
07435MykhaylivkaЗапорошка област13.216
07436Черниговска област
07440Киев
07441Полтавска област
07442Velyka DymerkaКиевска област
07443Киев
07444Киев
07445Полтавска област
07446ProsyanaДнепропетровска област5.432
07447KrasnopillyaСумска област8.603
07448Харковска област
07449Полтавска област
07450Черниговска област
07451TrebukhivКиевска област6.207
07452Киев
07453Киев
07454TrebukhivКиевска област6.207
07455KnyazhichiКиевска област5.207
07459PershotravneveЖитомирска област2.523
07500BaryshivkaКиевска област10.762
07501BaryshivkaКиевска област10.762
07502BaryshivkaКиевска област10.762
07504BaryshivkaКиевска област10.762
07505BaryshivkaКиевска област10.762
07506BaryshivkaКиевска област10.762
07507BaryshivkaКиевска област10.762
07508BaryshivkaКиевска област10.762
07510Киев
07511Киев
07512Киев
07513KorniyivkaКиевска област1.137
07520Киев
07521Ровненска област
07522KorniyivkaКиевска област1.137
07523BaryshivkaКиевска област10.762
07524Киев
07525BaryshivkaКиевска област10.762
07526КиевКиев2.797.553
07527Киев
07530Brovki PervyyeЖитомирска област961
07531Тернополска област
07532Киев
07533Киев
07534Киев
07540Berezan’Киевска област
07541Berezan’Киевска област
07542Berezan’Киевска област
07543Berezan’Киевска област
07544Полтавска област
07545BaryshivkaКиевска област10.762
07550Киев
07551Черниговска област
07552SemenivkaЧерниговска област9.320
07553DihtyariЧерниговска област1.289
07556Черниговска област
07558Полтавска област
07560Киев
07561Berezan’Киевска област
07562Berezan’Киевска област
07563Киев
07566BaryshivkaКиевска област10.762
07568Berezan’Киевска област
07569Полтавска област
07571KorniyivkaКиевска област1.137
07600ZgurovkaКиевска област6.369
07601Полтавска област
07605Полтавска област
07610HnidynКиевска област5.400
07611HnidynКиевска област5.400
07612Черниговска област
07613Киев
07614Киев
07615Виничка област
07620Киев
07621Полтавска област
07622SofiyivkaДнепропетровска област8.017
07623Сумска област
07624Полтавска област
07625ProsyanaДнепропетровска област5.432
07626Полтавска област
07627Киев
07628Киев
07629Киев
07630Киев
07631Черниговска област
07632Киев
07633Сумска област
07634Черниговска област
07640Черниговска област
07641Черниговска област
07642Киев
07643Черниговска област
07644Киев
07645Киев
07646Черкаска област
07647Черниговска област
07648Черниговска област
07650Киев
07651Днепропетровска област
07652Днепропетровска област
07653Полтавска област
07654VyshneveКиевска област33.183
07655Полтавска област
07656Киев
07657Кировоградска област
07658Киев
07700YahotynКиевска област22.779
07701YahotynКиевска област22.779
07702DruzhbaЧерниговска област793
07707DruzhbaЧерниговска област793
07708DruzhbaЧерниговска област793
07709DruzhbaЧерниговска област793
07710Киев
07711Киев
07712Киев
07713Киев
07714YahotynКиевска област22.779
07715Харковска област
07716Запорошка област
07717Полтавска област
07718Zin’kivПолтавска област10.393
07720Киев
07721ChervoneЖитомирска област2.880
07722Киев
07723Полтавска област
07724Запорошка област
07725Киев
07726Полтавска област
07727Черкаска област
07728Черкаска област
07729Черкаска област
07730Виничка област
07731Киев
07732Сумска област
07733Киев
07734Харковска област
07735Киев
07738Полтавска област
07739Полтавска област
07740Киев
07741Черниговска област
07742Виничка област
07743Николаевска област
07744ChernyakhivkaКиевска област1.002
07750Сумска област
07751Сумска област
07752Сумска област
07753Сумска област
07754Сумска област
07755Сумска област
07800BorodyankaКиевска област12.069
07801BorodyankaКиевска област12.069
07802BorodyankaКиевска област12.069
07806Житомирска област
07807BorodyankaКиевска област12.069
07808DruzhbaЖитомирска област531
07809Киев
07810Житомирска област
07811Киев
07812Киев
07813Киев
07814Киев
07815Киев
07816Киев
07817Киев
07818Киев
07819Житомирска област
07820PiskivkaКиевска област6.889
07821Киев
07822PiskivkaКиевска област6.889
07823Кировоградска област
07824Житомирска област
07825Киев
07826Киев
07827Житомирска област
07828Киев
07829Киев
07830BabyntsiКиевска област
07831Киев
07832BabyntsiКиевска област
07833BabyntsiКиевска област
07834Velyki OzeraРовненска област
07835Vorzel’Киевска област8.500
07836Черниговска област
07837Киев
07838Черниговска област
07839Лавовска област
07840Житомирска област
07841Житомирска област
07842Виничка област
07843Киев
07844Киев
07845Житомирска област
07846Житомирска област
07850Klavdiyevo-TarasoveКиевска област4.685
07851Klavdiyevo-TarasoveКиевска област4.685
07852Киев
07853NemishayeveКиевска област
07854NemishayeveКиевска област
07855Киев
08000MakarivКиевска област11.594
08001MakarivКиевска област11.594
08002MakarivКиевска област11.594
08003MakarivКиевска област11.594
08004MakarivКиевска област11.594
08005Житомирска област
08006Киев
08007MakarivКиевска област11.594
08008Киев
08009Житомирска област
08010KodraКиевска област1.685
08011Киев
08012Лавовска област
08013Житомирска област
08014Житомирска област
08015Киев
08016Киев
08017Житомирска област
08018SobolivkaВиничка област3.605
08019MakarivКиевска област11.594
08020Ровненска област
08021Киев
08022Киев
08023Виничка област
08024Киев
08025StavyshcheКиевска област7.634
08026StavyshcheКиевска област7.634
08027Виничка област
08028Киев
08029Киев
08030Киев
08032Киев
08033Киев
08034MakarivКиевска област11.594
08035Киев
08036Киев
08037Житомирска област
08038Житомирска област
08039Волинска област
08040Киев
08041Киев
08042Киев
08043Киев
08044Житомирска област
08045Житомирска област
08046Виничка област
08047Киев
08048Житомирска област
08049Житомирска област
08050Киев
08051Житомирска област
08052Житомирска област
08053Киев
08054Ровненска област
08055Житомирска област
08056Киев
08057Киев
08058StavyshcheКиевска област7.634
08059Киев
08060Киев
08061Киев
08062Черниговска област
08063LitkyКиевска област
08064LitkyКиевска област
08065LitkyКиевска област
08070Волинска област
08071Волинска област
08072Киев
08073Черниговска област
08074Киев
08078Житомирска област
08101Киев
08102Киев
08104Киев
08105HorenkaКиевска област5.358
08106Киев
08107Киев
08108Киев
08109IvankivКиевска област10.170
08110Vorzel’Киевска област8.500
08111KapitanivkaКировоградска област2.945
08112Киев
08113Киев
08114BilohorodkaКиевска област
08115Киев
08116ShevchenkoveХарковска област7.090
08120BuchaКиевска област
08122BuchaКиевска област
08123VoronkovКиевска област4.000
08124Киев
08125Киев
08126Киев
08127BuchaКиевска област
08128Киев
08130Киев
08131Sofiyivska BorschagivkaКиевска област6.571
08132VyshneveКиевска област33.183
08133VyshneveКиевска област33.183
08135Киев
08136KriukivschinaКиевска област3.509
08140BilohorodkaКиевска област
08141KriukivschinaКиевска област3.509
08142Житомирска област
08143Ровненска област
08144Киев
08145Киев
08146Сумска област
08150BoyarkaКиевска област34.631
08151BoyarkaКиевска област34.631
08152BoyarkaКиевска област34.631
08153BoyarkaКиевска област34.631
08154BoyarkaКиевска област34.631
08158Киев
08160Киев
08161Киев
08162ChabanyКиевска област7.650
08163Киев
08164Киев
08166Черниговска област
08167BuchaКиевска област
08168Boryspil’Киевска област55.000
08169Киев
08170Киев
08171Киев
08172KhotivКиевска област4.569
08173Киев
08174Киев
08175Киев
08200IrpinКиевска област40.789
08201IrpinКиевска област40.789
08202IrpinКиевска област40.789
08203IrpinКиевска област40.789
08204IrpinКиевска област40.789
08205IrpinКиевска област40.789
08289Киев
08290Киев
08291Киев
08292BuchaКиевска област
08293BuchaКиевска област
08294BuchaКиевска област
08296Vorzel’Киевска област8.500
08297Vorzel’Киевска област8.500
08298Kotsyubyns’keКиев13.934
08300Boryspil’Киевска област55.000
08301Boryspil’Киевска област55.000
08302Boryspil’Киевска област55.000
08303Boryspil’Киевска област55.000
08304Boryspil’Киевска област55.000
08306Boryspil’Киевска област55.000
08311Киев
08312Киев
08313Киев
08314HorodyshcheЧеркаска област15.063
08315Киев
08316Киев
08317Киев
08318
08319Киев
08320Киев
08321Киев
08322ProliskyКиев1.852
08323Черниговска област
08324Киев
08325Киев
08326Киев
08330TrebukhivКиевска област6.207
08333Киев
08334Киев
08335Киев
08336Черниговска област
08337ShchorsЧерниговска област11.857
08338LebedynСумска област27.695
08339Киев
08340HnidynКиевска област5.400
08341HnidynКиевска област5.400
08342Киев
08343Киев
08344Киев
08345Днепропетровска област
08350Черниговска област
08351Киев
08352VoronkovКиевска област4.000
08353Киев
08354Киев
08355Киев
08360Киев
08361Киев
08362Киев
08363Киев
08364Киев
08365Киев
08371Киев
08400Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08401Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08402Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08403Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08404Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08409Pereyaslav-Khmel’nyts’kyyКиевска област36.527
08410Черниговска област
08411Киев
08412Черниговска област
08413Черниговска област
08414Черниговска област
08415Черниговска област
08416Черниговска област
08417Черниговска област
08418Черниговска област
08419Черниговска област
08420Киев
08421Киев
08422Киев
08423Киев
08424Киев
08425Киев
08430Полтавска област
08431Полтавска област
08432Полтавска област
08433Полтавска област
08435Киев
08436Полтавска област
08437Полтавска област
08439Полтавска област
08440Кировоградска област
08441Кировоградска област
08442Киев
08443Кировоградска област
08444Кировоградска област
08445Николаевска област
08446Кировоградска област
08450Киев
08451Киев
08452Киев
08453Киев
08454TsybliКиевска област3.512
08455TsybliКиевска област3.512
08456Киев
08457Киев
08458Киев
08460Киев
08461Харковска област
08462Киев
08463Харковска област
08464Харковска област
08465Харковска област
08466Днепропетровска област
08467Харковска област
08470Киев
08471Запорошка област
08472Полтавска област
08473Полтавска област
08500FastivКиевска област51.143
08501FastivКиевска област51.143
08502FastivКиевска област51.143
08503FastivКиевска област51.143
08504FastivКиевска област51.143
08505FastivКиевска област51.143
08507FastivКиевска област51.143
08508FastivКиевска област51.143
08509FastivКиевска област51.143
08510Черниговска област
08511Киев
08512Черниговска област
08513Киев
08514Сумска област
08515Полтавска област
08516Полтавска област
08517Полтавска област
08518Запорошка област
08519VasylivkaЗапорошка област15.012
08520BorovaКиевска област7.315
08521BorovaКиевска област7.315
08522Chervona MotovylivkaКиевска област3.499
08523Киев
08524Киев
08525Волинска област
08526Киев
08527Киев
08528Днепропетровска област
08529Сумска област
08530Киев
08531Полтавска област
08532Кировоградска област
08533Кировоградска област
08534Кировоградска област
08535Кировоградска област
08536Запорошка област
08537Херсонска област
08538Кировоградска област
08539Кировоградска област
08540Хмелничка област
08541Хмелничка област
08542Хмелничка област
08543ChervoneЖитомирска област2.880
08544Лавовска област
08545Хмелничка област
08546Хмелничка област
08548Хмелничка област
08550Popil'nyaЖитомирска област6.109
08551Popil'nyaЖитомирска област6.109
08552Киев
08553Житомирска област
08554Popil'nyaЖитомирска област6.109
08555Киев
08556Киев
08600VasylkivКиевска област39.700
08601VasylkivКиевска област39.700
08602VasylkivКиевска област39.700
08605VasylkivКиевска област39.700
08606VasylkivКиевска област39.700
08613Киев
08614Виничка област
08615Киев
08616Полтавска област
08617Киев
08618Киев
08620Киев
08621Житомирска област
08622BorovaКиевска област7.315
08623Киев
08624Киев
08625VasylkivКиевска област39.700
08626Житомирска област
08627DruzhbaЖитомирска област531
08628VasylkivКиевска област39.700
08629Житомирска област
08630HlevakhaКиевска област8.835
08631HlevakhaКиевска област8.835
08632Киев
08633Киев
08634Киев
08635Киев
08636HnidynКиевска област5.400
08637Черниговска област
08638HnidynКиевска област5.400
08639HnidynКиевска област5.400
08640Полтавска област
08641Полтавска област
08642Полтавска област
08643Полтавска област
08644Полтавска област
08645Киев
08646Полтавска област
08647Полтавска област
08648Полтавска област
08649Полтавска област
08650Полтавска област
08651Полтавска област
08652Черкаска област
08653Харковска област
08654Doslidnyts’keКиевска област
08655Полтавска област
08656Полтавска област
08657Полтавска област
08658Полтавска област
08659Полтавска област
08660Житомирска област
08661Киев
08662GrebënkiКиевска област
08663Киев
08664Киев
08665Киев
08666Киев
08667Киев
08668Киев
08669Киев
08670Киев
08671Киев
08672Киев
08673Киев
08674Киев
08675Киев
08676Киев
08677Киев
08678Киев
08679Киев
08680Киев
08681Киев
08686Киев
08687Киев
08688Киев
08700ObukhivКиевска област31.557
08701ObukhivКиевска област31.557
08702ObukhivКиевска област31.557
08703ObukhivКиевска област31.557
08704ObukhivКиевска област31.557
08705Черкаска област
08706Черкаска област
08707Днепропетровска област
08708Черкаска област
08709Черкаска област
08710Киев
08711Киев
08712Boryspil’Киевска област55.000
08713Boryspil’Киевска област55.000
08714Киев
08715Черниговска област
08716Boryspil’Киевска област55.000
08717Boryspil’Киевска област55.000
08718Boryspil’Киевска област55.000
08719Boryspil’Киевска област55.000
08720Киев
08721Полтавска област
08722Киев
08723Полтавска област
08724Полтавска област
08725Харковска област
08726Харковска област
08727Полтавска област
08728Киев
08729Полтавска област
08730Киев
08731Киев
08732Киев
08733Киев
08734Киев
08735Киев
08736Киев
08737Киев
08738MakarivКиевска област11.594
08739Полтавска област
08740TrypilliaКиевска област3.000
08741TrypilliaКиевска област3.000
08742TrypilliaКиевска област3.000
08743TrypilliaКиевска област3.000
08744TrypilliaКиевска област3.000
08745TrypilliaКиевска област3.000
08750Киев
08751SemenivkaЧерниговска област9.320
08752SemenivkaЧерниговска област9.320
08753Киев
08800MyronivkaКиевска област12.871
08801MyronivkaКиевска област12.871
08802Черкаска област
08803Запорошка област
08804Запорошка област
08805Черкаска област
08806Ровненска област
08807Житомирска област
08808Черкаска област
08809Киев
08810Хмелничка област
08811Киев
08812Лавовска област
08813KhodorivЛавовска област10.172
08814Хмелничка област
08815Хмелничка област
08816Хмелничка област
08817Хмелничка област
08818Хмелничка област
08819Виничка област
08820Киев
08821Киев
08822Киев
08823Киев
08824Киев
08825Киев
08826Киев
08827Киев
08828Киев
08830Черниговска област
08831Полтавска област
08832Киев
08833Черниговска област
08834Полтавска област
08835Полтавска област
08836MatviyivkaЗапорошка област3.716
08840Полтавска област
08841KarapyshiКиевска област2.960
08842MyronivkaКиевска област12.871
08843Черкаска област
08844Черкаска област
08845Виничка област
08849Черкаска област
08850UzynКиевска област12.726
08851Киев
08852UzynКиевска област12.726
08853UzynКиевска област12.726
08854Киев
09000SkvyraКиевска област17.452
09001SkvyraКиевска област17.452
09004SkvyraКиевска област17.452
09005SkvyraКиевска област17.452
09006Житомирска област
09007Киев
09008Черниговска област
09009Киев
09010Киев
09011ToporyЖитомирска област1.109
09012ToporyЖитомирска област1.109
09013Киев
09014Киев
09015Киев
09016ToporyЖитомирска област1.109
09017ToporyЖитомирска област1.109
09018Виничка област
09019Киев
09020Житомирска област
09021Киев
09022BukiЧеркаска област2.230
09023Киев
09024Киев
09025Киев
09026Черкаска област
09027Киев
09028Черкаска област
09029Киев
09030Киев
09031LyubechЧерниговска област2.550
09033Киев
09034Киев
09035Киев
09036Киев
09037Ровненска област
09038Киев
09039Черниговска област
09040Виничка област
09041Киев
09042Киев
09043Житомирска област
09044Черкаска област
09045Черкаска област
09046Savran’Одеска област7.000
09047Хмелничка област
09048Харковска област
09049Днепропетровска област
09050Киев
09051Киев
09052Киев
09053Киев
09054Полтавска област
09100Bila TserkvaКиевска област199.163
09104Bila TserkvaКиевска област199.163
09105Bila TserkvaКиевска област199.163
09106Bila TserkvaКиевска област199.163
09107Bila TserkvaКиевска област199.163
09108Bila TserkvaКиевска област199.163
09109Bila TserkvaКиевска област199.163
09111Bila TserkvaКиевска област199.163
09112Bila TserkvaКиевска област199.163
09113Bila TserkvaКиевска област199.163
09114Bila TserkvaКиевска област199.163
09117Bila TserkvaКиевска област199.163
09119Bila TserkvaКиевска област199.163
09121Харковска област
09122SubbotovЧеркаска област
09123Киев
09124Киев
09126Киев
09127Киев
09128OzernaТернополска област3.451
09129OzernaТернополска област3.451
09130Черкаска област
09131Житомирска област
09132Черкаска област
09133Киев
09134Киев
09135Черкаска област
09136Черкаска област
09137Черкаска област
09138Черкаска област
09139Днепропетровска област
09140MakiyivkaДонечка област376.610
09141Черкаска област
09142Черкаска област
09143Черкаска област
09144Черкаска област
09145Черкаска област
09146Черкаска област
09147VapnyarkaВиничка област8.443
09148Черкаска област
09149Житомирска област
09150Киев
09151VoronkovКиевска област4.000
09152Киев
09153Черниговска област
09154Черниговска област
09155VoronkovКиевска област4.000
09156VoronkovКиевска област4.000
09157Киев
09158VoronkovКиевска област4.000
09159HorodyshcheЧеркаска област15.063
09160VolodarkaКиевска област7.355
09161UzynКиевска област12.726
09164Киев
09165VolodarkaКиевска област7.355
09166VolodarkaКиевска област7.355
09167Виничка област
09168VolodarkaКиевска област7.355
09169VolodarkaКиевска област7.355
09170Киев
09171Житомирска област
09172Киев
09173Житомирска област
09174Житомирска област
09175Житомирска област
09176Житомирска област
09177Житомирска област
09178Житомирска област
09179Житомирска област
09180Киев
09181KarapyshiКиевска област2.960
09182Киев
09183Киев
09184PotiyivkaЖитомирска област
09185Киев
09200KaharlykКиевска област13.245
09201KaharlykКиевска област13.245
09210StaykiКиевска област2.203
09211Киев
09212Киев
09213Киев
09214Киев
09215Киев
09216Киев
09217Киев
09218Киев
09219Киев
09220ChernyakhivЖитомирска област10.082
09221Виничка област
09222Виничка област
09223Виничка област
09224Виничка област
09225Виничка област
09226Виничка област
09227Виничка област
09228Виничка област
09229Виничка област
09230RzhyshchivКиевска област7.993
09231Волинска област
09233Волинска област
09234Волинска област
09235Волинска област
09236Волинска област
09237Волинска област
09240Житомирска област
09241Житомирска област
09242Житомирска област
09243Житомирска област
09244Житомирска област
09245Житомирска област
09246Житомирска област
09247Житомирска област
09248Житомирска област
09250SlobodaСумска област2.949
09251Полтавска област
09252Черниговска област
09253Киев
09254Полтавска област
09255Запорошка област
09256Полтавска област
09257Полтавска област
09258Полтавска област
09259Полтавска област
09260Киев
09261Киев
09262Киев
09263Киев
09264Киев
09300VolodarkaКиевска област7.355
09301VolodarkaКиевска област7.355
09302Виничка област
09303Виничка област
09304Виничка област
09305Виничка област
09306Виничка област
09307Виничка област
09308Виничка област
09309Виничка област
09310Киев
09311Виничка област
09312HayvoronКировоградска област15.526
09313Киев
09314Житомирска област
09315Житомирска област
09316Виничка област
09320BereznaЧерниговска област5.172
09321VolodarkaКиевска област7.355
09322MykhaylivkaЗапорошка област13.216
09330ДнепропетровскДнепропетровска област1.032.822
09331Харковска област
09332ДнепропетровскДнепропетровска област1.032.822
09333Кировоградска област
09334Запорошка област
09340Сумска област
09341Черкаска област
09342Киев
09350Киев
09352Черкаска област
09353Кировоградска област
09354Черкаска област
09355Киев
09356Киев
09357Виничка област
09358Черкаска област
09361Виничка област
09362Киев
09400StavyshcheКиевска област
09401StavyshcheКиевска област7.634
09409StavyshcheКиевска област7.634
09410BortnychiКиев
09411BortnychiКиев
09412BortnychiКиев
09413BortnychiКиев
09414BortnychiКиев
09415BortnychiКиев
09416BortnychiКиев
09417BortnychiКиев
09418BortnychiКиев
09419BortnychiКиев
09420Черниговска област
09421Черниговска област
09422Житомирска област
09423Сумска област
09424Черниговска област
09430Киев
09431Киев
09432Киев
09433Киев
09434Киев
09435Киев
09440Киев
09441Киев
09442Киев
09443Киев
09444Киев
09445Черниговска област
09446Киев
09500TarashchaКиевска област12.952
09501Черкаска област
09502Черкаска област
09506Черкаска област
09507Черкаска област
09508Черкаска област
09509Черкаска област
09510Киев
09511Киев
09512Черниговска област
09513Киев
09514Киев
09515Виничка област
09520Киев
09522Житомирска област
09523Киев
09524Киев
09525Киев
09526Киев
09530Velykyy BurlukХарковска област4.821
09531Полтавска област
09532Полтавска област
09533Донечка област
09534Ровненска област
09535Полтавска област
09539Полтавска област
09540Киев
09541Житомирска област
09542Киев
09543KovshevatayaКиевска област
09544Киев
09545Киев
09549Черниговска област
09550Николаевска област
09551Николаевска област
09552Николаевска област
09553Николаевска област
09600RokytneКиевска област
09601KozhankaКиевска област2.584
09602KozhankaКиевска област2.584
09603KozhankaКиевска област2.584
09610SavyntsiХарковска област5.326
09611Харковска област
09612Полтавска област
09620KozhankaКиевска област2.584
09621KozhankaКиевска област2.584
09622KozhankaКиевска област2.584
09623KozhankaКиевска област2.584
09624KozhankaКиевска област2.584
09630Хмелничка област
09631Хмелничка област
09632Хмелничка област
09633Киев
09634Тернополска област
09635Киев
09636Хмелничка област
09637Ровненска област
09638DerazhnyaХмелничка област10.058
09641Киев
09642KalynivkaВиничка област19.315
09643Radomyshl’Житомирска област15.252
09644Radomyshl’Житомирска област15.252
09645PershotravneveЖитомирска област2.523
09700BohuslavКиевска област16.498
09701BohuslavКиевска област16.498
09703KalynivkaВиничка област19.315
09704Житомирска област
09705Ровненска област
09706Житомирска област
09707Хмелничка област
09708Житомирска област
09709Житомирска област
09710Киев
09711Черкаска област
09712Киев
09713Киев
09714Киев
09715Киев
09716Киев
09719Киев
09720Киев
09721Киев
09722Киев
09723Киев
09724Киев
09725Черниговска област
09726Виничка област
09727Киев
09730Киев
09731Киев
09732Киев
09733Киев
09735Киев
09736Киев
09737Житомирска област
09738Киев
09740BohuslavКиевска област16.498
09741Полтавска област
09742Сумска област
09743Полтавска област
09749Полтавска област
09750Полтавска област
09751Киев
09752Черкаска област
09753Черкаска област
09800TetiyivКиевска област14.388
09801TetiyivКиевска област14.388
09802TetiyivКиевска област14.388
09810Волинска област
09811Житомирска област
09812Житомирска област
09813Полтавска област
09814Житомирска област
09815Житомирска област
09816Киев
09817Черниговска област
09818Житомирска област
09819Житомирска област
09820Запорошка област
09821MykhaylivkaЗапорошка област13.216
09822Запорошка област
09823Запорошка област
09824Запорошка област
09830Днепропетровска област
09831Ровненска област
09832Киев
09833Khmil’nykВиничка област28.136
09834Киев
09835Виничка област
09840Кировоградска област
09841Ровненска област
09842Кировоградска област
09843Киев
09844Запорошка област
09845Askaniya-NovaХерсонска област3.309
09850Житомирска област
09851Житомирска област
09852Киев
09853Ровненска област
09854Житомирска област
10000ЖитомирЖитомирска област282.192
10001ЖитомирЖитомирска област282.192
10002ЖитомирЖитомирска област282.192
10003ЖитомирЖитомирска област282.192
10004ЖитомирЖитомирска област282.192
10005ЖитомирЖитомирска област282.192
10006ЖитомирЖитомирска област282.192
10007ЖитомирЖитомирска област282.192
10008ЖитомирЖитомирска област282.192
10009ЖитомирЖитомирска област282.192
10010Киев
10012ЖитомирЖитомирска област282.192
10014ЖитомирЖитомирска област282.192
10015ЖитомирЖитомирска област282.192
10018ЖитомирЖитомирска област282.192
10019ЖитомирЖитомирска област282.192
10020ЖитомирЖитомирска област282.192
10024ЖитомирЖитомирска област282.192
10025ЖитомирЖитомирска област282.192
10028ЖитомирЖитомирска област282.192
10029ЖитомирЖитомирска област282.192
10030ЖитомирЖитомирска област282.192
10031ЖитомирЖитомирска област282.192
10416Житомирска област
10417Житомирска област
10418Житомирска област
10419Житомирска област
10420Житомирска област
10421Житомирска област
10422Житомирска област
10423Житомирска област
10424Житомирска област
10425Житомирска област
10427Житомирска област
10428Житомирска област
10429Житомирска област
10430Житомирска област
10433Житомирска област
10434Житомирска област
10436Житомирска област
10437Житомирска област
10438Житомирска област
11000Olevs’kЖитомирска област
11001Olevs’kЖитомирска област
11002Olevs’kЖитомирска област
11006Житомирска област
11007Житомирска област
11008Житомирска област
11009Житомирска област
11010Житомирска област
11011Житомирска област
11012Житомирска област
11013Житомирска област
11014Житомирска област
11015Житомирска област
11016Житомирска област
11017Житомирска област
11018Житомирска област
11019Житомирска област
11020Житомирска област
11021DruzhbaЖитомирска област531
11022Житомирска област
11023DruzhbaЖитомирска област531
11024DruzhbaЖитомирска област531
11025Житомирска област
11026Житомирска област
11027Житомирска област
11028Житомирска област
11029Житомирска област
11030Olevs’kЖитомирска област
11031Житомирска област
11032Житомирска област
11033Житомирска област
11034Житомирска област
11035Житомирска област
11036Житомирска област
11037Житомирска област
11038Житомирска област
11039Житомирска област
11040Житомирска област
11041Житомирска област
11042Житомирска област
11043Житомирска област
11044Житомирска област
11045Житомирска област
11046Житомирска област
11047Житомирска област
11048Житомирска област
11049Житомирска област
11050Житомирска област
11051Житомирска област
11052Житомирска област
11053Житомирска област
11055BilokorovychiЖитомирска област
11056BuchmanyЖитомирска област792
11057Ровненска област
11058Житомирска област
11059Житомирска област
11060Olevs’kЖитомирска област
11061Житомирска област
11062Житомирска област
11063Житомирска област
11064Житомирска област
11065Житомирска област
11066Житомирска област
11067Житомирска област
11100OvruchЖитомирска област16.398
11101OvruchЖитомирска област16.398
11102OvruchЖитомирска област16.398
11104OvruchЖитомирска област16.398
11106OvruchЖитомирска област16.398
11107Житомирска област
11108Житомирска област
11109Житомирска област
11110Житомирска област
11111PershotravneveЖитомирска област2.523
11112Житомирска област
11113PershotravneveЖитомирска област2.523
11114PershotravneveЖитомирска област2.523
11115Житомирска област
11116Житомирска област
11117Житомирска област
11118Житомирска област
11119Житомирска област
11120Житомирска област
11121Житомирска област
11122Житомирска област
11123Житомирска област
11124Житомирска област
11125Житомирска област
11126Житомирска област
11127Житомирска област
11128Житомирска област
11129Житомирска област
11130Житомирска област
11131Житомирска област
11132Житомирска област
11133Житомирска област
11134Житомирска област
11135Житомирска област
11136Житомирска област
11137Житомирска област
11138Житомирска област
11139Житомирска област
11140Житомирска област
11141Житомирска област
11142Житомирска област
11144Житомирска област
11145Житомирска област
11146Житомирска област
11147Житомирска област
11148Житомирска област
11149Житомирска област
11150Житомирска област
11151Житомирска област
11152Черниговска област
11153Житомирска област
11154Житомирска област
11155Житомирска област
11156Житомирска област
11157Житомирска област
11158Житомирска област
11159Житомирска област
11160Житомирска област
11161Житомирска област
11162Житомирска област
11163Житомирска област
11164Житомирска област
11165Житомирска област
11166Житомирска област
11167Житомирска област
11168Житомирска област
11169Житомирска област
11170Житомирска област
11171Житомирска област
11172Житомирска област
11173Житомирска област
11174PershotravneveЖитомирска област2.523
11175Житомирска област
11176Житомирска област
11177Житомирска област
11178Житомирска област
11179Житомирска област
11180Житомирска област
11181Житомирска област
11182Житомирска област
11183Житомирска област
11184Житомирска област
11186Житомирска област
11187Житомирска област
11188Житомирска област
11189Житомирска област
11190Житомирска област
11191Житомирска област
11192Житомирска област
11193Житомирска област
11194Житомирска област
11195Житомирска област
11196Житомирска област
11197Житомирска област
11198Житомирска област
11199Житомирска област
11200Yemil’chyneЖитомирска област
11201Yemil’chyneЖитомирска област
11203Житомирска област
11204Житомирска област
11205Житомирска област
11206Житомирска област
11207Житомирска област
11208Житомирска област
11209Житомирска област
11210Житомирска област
11211Житомирска област
11212Житомирска област
11213Житомирска област
11214Житомирска област
11215Житомирска област
11216Житомирска област
11217Житомирска област
11218Житомирска област
11220Житомирска област
11221Житомирска област
11222Житомирска област
11223Житомирска област
11224Житомирска област
11225Житомирска област
11226Житомирска област
11227Житомирска област
11228Житомирска област
11229Житомирска област
11230Житомирска област
11231Yemil’chyneЖитомирска област
11232Житомирска област
11233Житомирска област
11234Житомирска област
11235Житомирска област
11236Житомирска област
11237Житомирска област
11238Житомирска област
11239Житомирска област
11240Житомирска област
11241Yablunets’Житомирска област
11242Житомирска област
11243Житомирска област
11244Житомирска област
11245Житомирска област
11246Житомирска област
11247Житомирска област
11248Житомирска област
11249Житомирска област
11250Yablunets’Житомирска област
11251Житомирска област
11252Yablunets’Житомирска област
11253Житомирска област
11254Житомирска област
11255Житомирска област
11256Житомирска област
11257Житомирска област
11258Житомирска област
11259Житомирска област
11260Житомирска област
11261Житомирска област
11262Житомирска област
11263Житомирска област
11264Житомирска област
11265Житомирска област
11266Житомирска област
11267Житомирска област
11268Житомирска област
11269Житомирска област
11270Черниговска област
11271Житомирска област
11272Yemil’chyneЖитомирска област
11273Житомирска област
11274Житомирска област
11275Житомирска област
11276Житомирска област
11277Житомирска област
11278Житомирска област
11279Житомирска област
11280Житомирска област
11281Житомирска област
11282Житомирска област
11283Житомирска област
11284Житомирска област
11285Житомирска област
11286Житомирска област
11287Житомирска област
11288Житомирска област
11289Житомирска област
11290Житомирска област
11291Житомирска област
11292Житомирска област
11293Yemil’chyneЖитомирска област
11294Житомирска област
11295Житомирска област
11296Житомирска област
11297Житомирска област
11298Житомирска област
11299Житомирска област
11300LuhynyЖитомирска област4.561
11301LuhynyЖитомирска област4.561
11306Житомирска област
11307Житомирска област
11308Житомирска област
11309Житомирска област
11310Житомирска област
11311Житомирска област
11312Житомирска област
11313Житомирска област
11314Житомирска област
11315Житомирска област
11316Житомирска област
11317Житомирска област
11318Житомирска област
11319Житомирска област
11320Житомирска област
11321Житомирска област
11322Житомирска област
11323LuhynyЖитомирска област4.561
11324LuhynyЖитомирска област4.561
11325LuhynyЖитомирска област4.561
11326Житомирска област
11327DibrovaЖитомирска област
11328Житомирска област
11329Житомирска област
11330Житомирска област
11331BuchmanyЖитомирска област792
11332Novi BilokorovychiЖитомирска област3.251
11333Житомирска област
11334Житомирска област
11335Житомирска област
11336Житомирска област
11337Житомирска област
11338LuhynyЖитомирска област4.561
11339Житомирска област
11340Житомирска област
11341Житомирска област
11342Житомирска област
11343Житомирска област
11344Житомирска област
11345Житомирска област
11346Житомирска област
11347Житомирска област
11348Novi BilokorovychiЖитомирска област3.251
11349LuhynyЖитомирска област4.561
11350LuhynyЖитомирска област4.561
11351Житомирска област
11352Житомирска област
11400NarodychiЖитомирска област2.521
11401NarodychiЖитомирска област2.521
11404Житомирска област
11406NarodychiЖитомирска област2.521
11407Житомирска област
11408Житомирска област
11409Житомирска област
11411Житомирска област
11412Житомирска област
11413KhrystynivkaЧеркаска област14.056
11414Житомирска област
11415Житомирска област
11416Житомирска област
11417Житомирска област
11418Житомирска област
11419Житомирска област
11420Житомирска област
11421Житомирска област
11422Житомирска област
11423Житомирска област
11424Житомирска област
11425Житомирска област
11426Житомирска област
11427Житомирска област
11428Житомирска област
11429Житомирска област
11430Житомирска област
11431Житомирска област
11432Житомирска област
11433Житомирска област
11434Житомирска област
11435Житомирска област
11436Житомирска област
11437Житомирска област
11438BazarЖитомирска област
11439Житомирска област
11442Житомирска област
11444Житомирска област
11445Житомирска област
11446Житомирска област
11447Житомирска област
11449Житомирска област
11450Житомирска област
11451Житомирска област
11452BazarЖитомирска област
11453Житомирска област
11454BazarЖитомирска област
11455Житомирска област
11456Житомирска област
11457Житомирска област
11458Житомирска област
11460Житомирска област
11461Житомирска област
11462Житомирска област
11463Житомирска област
11464Житомирска област
11465BazarЖитомирска област
11466Житомирска област
11500Korosten’Житомирска област65.000
11501Korosten’Житомирска област65.000
11502Korosten’Житомирска област65.000
11503Korosten’Житомирска област65.000
11504Korosten’Житомирска област65.000
11505Korosten’Житомирска област65.000
11506Korosten’Житомирска област65.000
11507Korosten’Житомирска област65.000
11508Korosten’Житомирска област65.000
11509Korosten’Житомирска област65.000
11510Korosten’Житомирска област65.000
11512Korosten’Житомирска област65.000
11513Житомирска област
11514Житомирска област
11515Житомирска област
11516DibrovaЖитомирска област
11517Житомирска област
11518Житомирска област
11519Житомирска област
11520Житомирска област
11521Житомирска област
11522Житомирска област
11523Житомирска област
11524Житомирска област
11525Житомирска област
11526Житомирска област
11527Житомирска област
11528Житомирска област
11529PershotravneveЖитомирска област2.523
11530Житомирска област
11531Житомирска област
11532Житомирска област
11533Житомирска област
11534KhodakyЖитомирска област
11535KhodakyЖитомирска област
11536Житомирска област
11537Житомирска област
11538Житомирска област
11539Житомирска област
11540KhodakyЖитомирска област
11541Житомирска област
11542Житомирска област
11543Житомирска област
11544Житомирска област
11545Житомирска област
11546Житомирска област
11547Irshans’kЖитомирска област
11548Житомирска област
11549KupechЖитомирска област
11550Житомирска област
11552Житомирска област
11553Житомирска област
11554Житомирска област
11555Житомирска област
11556Житомирска област
11557Житомирска област
11558Житомирска област
11559Житомирска област
11560Житомирска област
11561Житомирска област
11562Житомирска област
11563Житомирска област
11564Житомирска област
11565Житомирска област
11566Житомирска област
11567Житомирска област
11568Житомирска област
11569Житомирска област
11570Житомирска област
11571Житомирска област
11572Житомирска област
11573Житомирска област
11574Житомирска област
11575Житомирска област
11576Житомирска област
11577Житомирска област
11578Житомирска област
11579Житомирска област
11580Житомирска област
11581Житомирска област
11582Житомирска област
11583Житомирска област
11584Житомирска област
11585Житомирска област
11586Житомирска област
11587Житомирска област
11588Житомирска област
11589Житомирска област
11590Житомирска област
11591Житомирска област
11592Житомирска област
11593Житомирска област
11594Житомирска област
11595Житомирска област
11596Житомирска област
11597Житомирска област
11598KupechЖитомирска област
11599Житомирска област
11600MalynЖитомирска област27.068
11601MalynЖитомирска област27.068
11602MalynЖитомирска област27.068
11603MalynЖитомирска област27.068
11604MalynЖитомирска област27.068
11606Житомирска област
11607MalynЖитомирска област27.068
11608Житомирска област
11609Житомирска област
11610Житомирска област
11611Житомирска област
11612Житомирска област
11613Житомирска област
11614Житомирска област
11615Житомирска област
11616Житомирска област
11617Житомирска област
11618Житомирска област
11619Житомирска област
11620ChopovychiЖитомирска област2.183
11621Житомирска област
11622ChopovychiЖитомирска област2.183
11623Житомирска област
11624ChopovychiЖитомирска област2.183
11625ChopovychiЖитомирска област2.183
11626Житомирска област
11627Житомирска област
11628Житомирска област
11629Житомирска област
11630Житомирска област
11631Житомирска област
11632Житомирска област
11633Житомирска област
11634Житомирска област
11635Житомирска област
11636Житомирска област
11637ChopovychiЖитомирска област2.183
11638Житомирска област
11639StavyshcheКиевска област7.634
11640Житомирска област
11641Житомирска област
11642MalynЖитомирска област27.068
11643Житомирска област
11644Житомирска област
11645Житомирска област
11646Житомирска област
11647Житомирска област
11648Житомирска област
11649Житомирска област
11650Житомирска област
11651Житомирска област
11652Житомирска област
11653Житомирска област
11654Житомирска област
11655Житомирска област
11656Житомирска област
11657Житомирска област
11658Житомирска област
11659Житомирска област
11660Житомирска област
11661Житомирска област
11662Житомирска област
11663Житомирска област
11664Житомирска област
11665Житомирска област
11666Житомирска област
11667Житомирска област
11668Житомирска област
11669Житомирска област
11670Житомирска област
11671Житомирска област
11672Житомирска област
11673Житомирска област
11674Житомирска област
11675Житомирска област
11676Житомирска област
11677Житомирска област
11678Житомирска област
11679Житомирска област
11680Житомирска област
11681Житомирска област
11682Житомирска област
11683Житомирска област
11684Житомирска област
11685Житомирска област
11686Житомирска област
11687Житомирска област
11688Житомирска област
11689Житомирска област
11690Житомирска област
11691Житомирска област
11692Житомирска област
11693Житомирска област
11694Житомирска област
11695Житомирска област
11696Житомирска област
11697Житомирска област
11698Житомирска област
11699Житомирска област
11700Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11701Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11702Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11703Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11705Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11706Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11707Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11708Novohrad-Volyns’kyyЖитомирска област55.925
11709Житомирска област
11710Житомирска област
11711Житомирска област
11712Житомирска област
11713Житомирска област
11714Житомирска област
11715HorodnytsyaЖитомирска област5.238
11716Житомирска област
11717Житомирска област
11718Житомирска област
11719Житомирска област
11720Житомирска област
11721Житомирска област
11722Житомирска област
11723Житомирска област
11724Житомирска област
11725Черниговска област
11726Житомирска област
11727Житомирска област
11728Житомирска област
11729Житомирска област
11730Korets’Ровненска област8.446
11731Житомирска област
11732Житомирска област
11733Житомирска област
11734Житомирска област