30211 · Претходна Поштенски Број
Следна Поштенски Број · 30214

Поштенски Број 30213 - Хмелничка област

Телефонски Броеви3231365638382Повеќе
Локално временедела 02:25
Временска зонаИсточноевропско летно време
Координати50.3706° / 27.1592°
Сродно Поштенски Броеви302103021130214302153021630217

Карта на Поштенски Број 30213

Интерактивна мапа