30324 · Претходна Поштенски Број

Поштенски Број 30326 - Ostroh, Ровненска област

Главен градOstroh
Телефонски Броеви3654
Локално времесабота 11:30
Временска зонаИсточноевропско летно време
Координати50.3214° / 26.5182°
Сродно Поштенски Броеви303163031730320303213032230324

Карта на Поштенски Број 30326

Интерактивна мапа