0035 · Претходна Поштенски Број
Следна Поштенски Број · 0037

Поштенски Број 0036 - Гаутенг

Телефонски Броеви10111213Повеќе
СоседстваMenlo Park, Zwavelpoort
Локално времепонеделник 06:39
Временска зонаВреме во Јужноафриканска Република
Координати-25.81484906219449° / 28.37226845457123°
Сродно Поштенски Броеви003000310033003500370039

Карта на Поштенски Број 0036

Интерактивна мапа

Соседства

Дистрибуција на деловни активности по соседство во 0036
 Menlo Park: 35,3 %
 Zwavelpoort: 17,6 %
 Boschkop: 11,8 %
 Mooiplaats: 11,8 %
 Pretoria East: 5,9 %
 Lynnwood: 5,9 %
 Sable Hills Waterfront Estate: 5,9 %
 Menco Park: 5,9 %

Позивни броеви

Кодови за процентуална област кои ги користат деловните активности во 0036
 Телефонски Број 12: 48,8 %
 Телефонски Број 7: 18,6 %
 Телефонски Број 82: 18,6 %
 Телефонски Број 81: 7 %
 Телефонски Број 83: 7 %

Индустрии

Дистрибуција на деловни активности по индустрија
 Купување: 28,7 %
 Образование: 8,9 %
 Спорт и активности: 8,9 %
 Хотели и патување: 7,9 %
 Професионални услуги: 7,9 %
 Услужување во домашни услови: 6,9 %
 Ресторанти: 6,9 %
 Храна: 5 %
 Локални услуги: 5 %
 Домашни миленици: 5 %
 Друго: 8,9 %

Неодамнешни земјотреси во близина

Големината 3,0 и поголема
ДатумВремеГолеминаОддалеченостДлабочинаЛокацијаЛинк
23.1.1811:474,475,8 км5.000 м4km WSW of Soweto, South Africausgs.gov
17.11.1323:534,360,7 км5.000 м8km WSW of Johannesburg, South Africausgs.gov
18.12.0907:124,249,1 км2.000 мSouth Africausgs.gov
2.6.0607:553,666,2 км5.000 мSouth Africausgs.gov
28.4.0603:503,862,8 км5.000 мSouth Africausgs.gov
24.1.0601:133,650,1 км2.000 мSouth Africausgs.gov
24.12.0006:464,157,8 км5.000 мSouth Africausgs.gov
25.4.9817:504,543 км5.000 мSouth Africausgs.gov
29.2.9621:344,437 км10.000 мSouth Africausgs.gov
26.10.9519:263,549,9 км5.000 мSouth Africausgs.gov

Пронајдете историски појави на земјотреси во близина на Поштенски Број 0036

Најраниот датум  Најновиот датум 
 Големината 3,0 и поголема   Големината 4,0 и поголема   Големината 5,0 и поголема